Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text
  • alt text
  • alt text

Elektrische convector - assortiment

De Rointe elektrische convector met ingebouwde thermostaat & timer is direct klaar voor gebruik. We leveren deze met een wandmontageset. U schaft deze A-kwaliteit radiator aan voor 3 hoofdvoordelen:
  • 1) laagste energieverbruik van alle elektrische radiatoren
  • 2) evenwichtige warmteverdeling zonder hotspots of temperatuurschommelingen
  • 3) fluisterstille elektrische convector
  • 4) WIFI besturing via APP

Ecolucht concentreert zich op elektrische verwarming met efficiency in verbruik & comfort.

Rointe D-Series elektrische convector met Wifi besturing

De Rointe D-Series is de meest efficiënte elektrische convector. Duurder in aanschaf maar voordeliger in gebruik. Hoge energieprestaties met een intelligente technologie zorgen voor een uitermate laag verbruik. Bij een 550 Watt convector radiator is er sprake van 209 Watt verbruik! Ontdek deze geavanceerde elektrische convector. Hij is leverbaar in 7 formaten.

Lees meer

Rointe Sygma elektrische convector

De Rointe Sygma is voordeliger dan de D-Series. Profiteer van een mooi design, hoge efficiency en een intelligente ingebouwde thermostaat. Bij een 550 Watt convector radiator is er sprake van 330 Watt verbruik! Ontdek deze geavanceerde elektrische convector. Hij is leverbaar in 7 formaten.

Lees meer

Knebel infrarood warmtepanelen

Infrarood warmtepanelen zijn op hun beurt weer zuiniger in verbruik dan een elektrische convector. De Duitse infraroodpanelen van Knebel bieden A-kwaliteit in warmtecomfort en 20% hogere effectiviteit dan andere infraroodpanelen. Zeker bij slecht geïsoleerde oudbouw woningen kunt u beter niet de lucht verwarmen maar profiteren van infrarood verwarming.

Lees meer

Knebel infrarood glaspanelen

Infrarood glaspanelen met hoogwaardige coating bieden een 25%-30% hoger warmterendement dan standaard infraroodpanelen. Profiteer van een fraai design en optimaal warmtecomfort. De aanschafprijs is wat hoger dan reguliere infrarood warmtepanelen maar u bespaart maandelijks tot 30% extra op uw verbruik.

Lees meer

Decentrale WTW ventilatie

De slimme combinatie tussen een lokale WTW unit voor extra ventilatie en bijverwarming tegelijkertijd. Ideaal voor oudere gebouwen met onvoldoende ventilatie en hoge CO2 waarden. Eenvoudig decentraal te installeren zonder luchtkanalen en zonder grote bouwkundige aanpassingen.

Lees meer